åjåj


Heihei :)

Nå er vist ikke på lista lenger over de som er i Ringrike ;O Dumt, men håper du/dere vil kommentere mer og lese den oftere.. Siden det hjelper oss med å komme høyere opp på lista ;)

Dagen:

Idag var jeg på skolen, vi forsov oss(igjen). Så jeg kom på skolen fem over åtte ;( Men inne hadde vi matte tror jeg, og etter det hadde vi no med norsk eller samfunnsfag. Etter det var det fiminutt, der var jeg på Q-ball(fun). Så ringte det inn og vi løp inn, og inne fortsatte vi med spørsmålene som vi hadde i den andre timen, men jeg var ferdig så jeg og de andre som var ferdige kunne sitte i sofaen og lese. Jeg leser boka DUMBO. Han er sjuka søøt, men etter det skulle vi spise og jeg hadde med meg TOAST ! Også skulle vi ut, og der var jeg med på to spretten.. Det er FUN, og det gjorde vi hele friminuttet, så ringte det igjen. Inne husker jeg ikke hva vi hadde i de siste timene, men når jeg kom satt jeg bare på dataen, men jeg må gjøre leksene mine snart, men mamma lager mat så vi skal spise om ikke lenge. Vi skal spise TACO, jeg vil ikke ha det. Men søstra mi skal lage det så må vell spise.. hahah. Men etter trur jeg ikke at jeg skal på klubben, siden skal Art Kompaniet etterpå.. Men skal legge ut noen bilder av noen ting nedenfor..


Liker du høsten?


Liker du sommeren?


Liker du Justin Bieber? Hvis du gjør kan du lese www.bibses.blogg.no . Der kan du lese om hva Justin gjør, og der er det masse bilder og sånt.


Er ikke hun verdens heldigste jenta i verden?? ;*

loveuuguys<3 -karroo
  1 kommentarer på "åjåj"

Postet av: sofie knudsen
liker, sommer, justin bieber og mer!
15.nov.2011, 17:53
URL: http://sofierk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
heyhey! da var du kommet til bloggen våår. vi er 4 jenter på 12 år, vi heter Karoline,Nadi,Mari og Nora! vi blogger om alt mulig rart, såå stay tuned


arkiv


November 2011
Oktober 2011


kategorier


 • » Bilder
 • » Blogg
 • » dyr
 • » Hot eller Not
 • » Hverdag
 • » VS


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits